Összes oldalmegjelenítés

2012. április 29., vasárnap

-MAGAMRÓL "LÉGIESEN,NŐIESEN FINOM"



"LÉGIESEN,NŐIESEN FINOM"
Vándorlok át az életen,festményeimmel, nemez alkotásaimmal, ÖKO selyem kendőimmel jegyzem fel annak történéseit.Minden alkotás, lépés felém.A színes selymek,gyapjúk nem csupán a szemeket gyönyörködtetik,hanem a lelkeket is finom,meleg burkokba burkolják!
A LEGFINOMABB MERINÓI GYAPJÚVAL ÉS HERNYÓSELYEMMEL KÉSZÜL MINDEN ALKOTÁSOM.
Gyapjú fonalakkal,hernyóselyem szálakkal,természetes anyagokkal, rostokkal díszítem.
BŐRBARÁT! EGYEDI KÉZMŰVES ALKOTÁSOK.
Termékeim egy részét a KÉPZŐ ÉS IPARMŰVÉSZETI LEKTORÁTUS ZSŰRIZTE.Szakértői szerzői jogi védelme alá tartozó egyedi iparművészeti alkotásoknak minősítették,és zsűriszámmal látták el.
Ha megnyerte tetszését,természetes anyagokra ,egyedi, légiesen,nőiesen finom, nem tucat termékre vágyik,jó szívvel ajánlom minden korosztálynak . Bármilyen színben, méretben, mintával, időseknek és fiataloknak, hölgyeknek,uraknak,gyermekeknek!
Ezek a ruházati, kiegészítő termékek impozánsak, a hölgyeket nőiessé varázsolja!Születésnap,nap,név nap,karácsony,házassági évforduló,esküvő,színház,fogadások,extra munkahelyek,baba születése,baba szoba, játék,nappalik,nagyobb terek dekorációjára.. Készséggel állok rendelkezésükre.
Mosható,MOSÓGÉPBEN SOSE MOSSUK!(A MECHANIKAI + HŐ HATÁSÁTÓL+ NEM MEGFELELŐ MOSÓSZERTŐL KEMÉNY FILCCÉ ALAKULHAT A GYAPJÚ. KÁROSODIK,ELVESZÍTI RUGALMASSÁGÁT!!)
A TERMÉKEK MÁR FELDOLGOZOTTAK ŐSI NEMEZELÉSI TECHNIKÁVAL!
VEGYILEG IS TISZTÍTHATÓ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése